Produs potrivit pentru presarea la rece in cadrul procesului de prelucrare a strugurilor, merelor, rodiilor, fructelor de padure, fructelor in general si a unor legume, in vederea obtinerii de vin, sucuri, cidru si multe altele.
In unele regiuni este folosit si pentru prepararea speciala a unor legume pentru a fi conservate in borcane.
Capacitatea sa interna ajunge la 40 l si nu necesita energie electrica sau orice tip de efort fizic: apa care este introdusa in interiorul unei membrane din cauciuc natural face ca aceasta sa se umfle si in consecinta sa stoarca fructele pe peretii unui cos perforat. Datorita filtrului de panza furnizat care evita obstructia orificiilor, lichidele produse curg uniform.
Orice stropire in timpul fazei de procesare sunt continute in punga furnizata. In acest fel, caracteristicile si proprietatile naturale, fizice, nutritionale si antioxidante ale fructului raman neschimbate. Cosul si toate piesele interne sunt din otel inoxidabil, in timp ce capacul si baza sunt din aluminiu, robuste si rezistente, tratate pentru a o face potrivita pentru contactul cu substantele alimentare.
Ansamblul de presiune este protejat de o supapa de siguranta reglata la 3 bar. Specificatii tehnice Diametru exterior cos: 350 mm Inaltime cos: 475 mm Capacitate nominala: 40 l Diametru exterior membrana: 190 mm Presiune maxima admisibila PS: 3.0 bar Temperatura admisibila min./max.: -10/+50°C Greutate proprie: 26kg Inaltime totala H: 920mm Inaltime canal de refulare: 300 mm.
Produs disponibil in stoc! Livrare in 2 zile lucratoare! Se poate percepe o taxa suplimentara pentru livrare, aceasta poate varia in functie de volumul produsului si adresa destinatarului. Aceasta va fi comunicata in momentul confirmarii comenzii.
Toate produsele pot fi achizitionate si prin intermediul SICAP/SEAP.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.