Casa si gradina

Cafea și Flori Toamna: Combinare Perfectă pentru Grădină

Cum vine toamna, grădinile încep să capete o altă nuanță. Florile de vară încep să pălească, iar ultimele culturi de vară trebuie să fie recoltate. O modalitate de a adăuga o aromă nouă și distinctă grădinii dvs. în timpul lunilor de toamnă este să introduceți cafea și flori.

În lunile mai reci, cafenelele și restaurantele se apucă să își decoreze spațiile exterioare cu o varietate de flori pentru a crea o atmosferă confortabilă și colorată. Puteți profita de această tendință în propria grădină, combinând plantele de cafea cu o varietate unică de flori de toamnă.

De ce cafea?

Cafeaua este o plantă excelentă pentru a fi adăugată în grădină. Este o plantă veșnic verde care poate crește până la dimensiuni destul de mari și oferă un aspect unic cu frunze lucioase de culoare verde închis. Există o serie de soiuri diferite de plante de cafea care sunt suficient de rezistente la frig pentru a supraviețui lunilor de toamnă, ceea ce o face alegerea perfectă pentru un aspect neobișnuit al grădinii de toamnă.

Plantele de cafea pot oferi, de asemenea, o serie de atribute benefice pentru grădină. Culoarea verde închis a frunzelor poate oferi o acoperire plăcută a solului, iar plantele pot oferi o ușurare răcoritoare în lunile mai călduroase.

Flori de toamnă

Când alegeți ce flori să asociați cu plantele de cafea, căutați soiuri care să completeze aspectul unic al plantelor de cafea. Unele opțiuni bune pentru lunile de toamnă includ panseluțele, violetele și crizantemele. Panseluțele și violetele sunt alegeri excelente deoarece vin într-o varietate de culori diferite și pot fi ușor de amestecat și asortat.

Crișantele, sau mumele, așa cum sunt adesea numite, sunt, de asemenea, o alegere bună pentru lunile de toamnă. Ele sunt puțin mai sensibile la frig decât celelalte două tipuri de flori, dar pot suporta să fie glasate și vor oferi o explozie frumoasă de culoare pentru a completa plantele de cafea veșnic verzi.

Aranjarea grădinii

Când vă aranjați grădina de cafea și flori, începeți prin a planta plantele de cafea în zona în care vor primi cea mai multă lumină solară. Asigurați-vă că le oferiți suficient spațiu pentru a se răspândi, deoarece pot crește destul de mari. Odată ce plantele de cafea sunt la locul lor, puteți începe să adăugați în grădină câteva dintre florile de toamnă pe care le-ați ales.

În funcție de cât de mult spațiu aveți, puteți intercala florile în jurul bazei plantelor de cafea sau le puteți planta într-un model. Dacă sunteți în căutarea unui aspect mai formal, luați în considerare plantarea florilor în rânduri sau în linii ușor curbate pentru a crea un flux vizual plăcut.

Înflorire și întreținere

Pe măsură ce lunile de toamnă avansează, plantele și florile de cafea vor începe să înflorească. Asigurați-vă că mențineți plantele udate și bine hrănite pentru a vă asigura că arată cât mai bine în această perioadă. În plus, este important să vă asigurați că plantele de cafea nu cresc prea mult și că florile nu devin prea aglomerate, astfel încât grădina să arate cât mai bine.

În concluzie

Combinarea plantelor de cafea cu florile de toamnă poate adăuga un aspect unic și colorat grădinii dvs. în timpul lunilor de toamnă. Plantele de cafea pot oferi o varietate de beneficii grădinii, inclusiv o culoare veșnic verde, în timp ce florile de toamnă, cum ar fi panseluțele, violetele și crizantemele, pot oferi un strop de culoare pentru a completa aspectul. Prin asocierea celor două, puteți crea o grădină frumoasă și unică, care vă va menține spațiul exterior cu un aspect minunat pe tot parcursul toamnei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *