Casa si gradina

Semănarea Varzei Toamna: Momentul Potrivit și Pașii

Vremea de toamnă este cea mai bună perioadă pentru a semăna verza. Toamna înseamnă că temperatura pământului se încălzește ușor, aceasta oferă favorabil pentru semănarea verzei.

Verdele este una dintre cele mai comune legume pe care oamenii le cultivă în grădini, dar, în ciuda popularității sale, gospodarii întâmpină adesea probleme în creșterea și îngrijirea verzei. Unul dintre pașii cheie, pentru a obține o recoltă bogată și sănătoasă, este semințele verzei. Deși semanatul verzei poate fi, uneori, o simplă treabă, totuși știiți când este momentul potrivit pentru a semăna verza toamnă și care sunt pașii pe care trebuie să-i urmați pentru semanatul cu succes al verzei în grădina dumneavoastră? În acest articol vă vom furniza informații despre ce trebuie să faceți pentru semănarea verzei toamnă și care sunt factorii cheie pe care trebuie să îi luați în considerare înainte de a începe să împingeți sămnțele în pământ.

Ce trebuie să știți înainte să începeți să semănați verza toamnă?

Unul dintre cele mai importante lucruri pe care trebuie să le cunoașteți înainte de a face semănarea unei varze toamnă este data de îngheț. Verzele sunt destul de rezistente la îngheț, dar totuși, trebuie să cunoașteți data la care se așteaptă primul înghețți în zona dumneavoastră. Acesta este important pentru a evita să împingeți semințele în pământ prea curând, ceea ce poate duce la un semn mic sau slab. Verziile sunt semințe care doresc un minim de 50 de zile pentru a germina și pentru a conduce la ferestra de plante la încetinirea temperaturii de 14 grade celcius.

Ce trebuie să faceți pentru pregătirea solului pentru semănarea verzei?

Pregătirea solului este un pas important pentru a vă asigura că verza dumneavoastră va avea o șansă maximă de a crește sanatos si cu o recoltă pe măsură. Înainte de a începe să semănați, trebuie să curățați solul de orice buruieni mari sau alte resturi organice. De asemenea, este o idee bună să afloați și să fertilizați solul, pentru a înnobiliza substanțele nutrientlustrative.

Atunci când lucrații solul, trebuie să aveți grijă pentru a minimiza comprimarea. În timp ce verza are rădăcinile mari și loial, compresiunea solului poate duce la blocarea aerului și la perturbarea dezvoltării rădăcinilor. Pentru a ajuta la evitarea comprimării, trebuie să lucrati solul cât mai puțin posibil și să vă încadrați în el doar atunci când este necesar.

Ce pași trebuie să urmați pentru a semăna verza toamnă?

După ce sunteți siguri că ati pregătit corect solul și ati fiți sigur că meleo-ați se prepară pentru împingerea în pământ, trebuie să urmați următorii pași:

Amestecați semințele verzei cu nisip: Amestecarea semințelor verzei cu nisipul este o modalitate de a vă asigura că semințele se produseuniform în grădina dumneavoastră. Proportia de amestecare ar trebui să fie de 1: 10, cun un bob de nisip pentru fiecare zece semințe. De asemenea, aceștia oferă nivele diferite de umiditate pentru a ajuta la îmbunătățirea șanselor de germinare a semințelor.

Drawing the Row: Este important să afloați exact în ce zonă a grădinii sa’im se fie aducator și să împreunați cu crearea antracoera. Pentru a face aces,c it is recamandaêc sã amede orzulasa låt la 30 de lsanci sî helieptpontuliag cea adcca este co0oindită. Odată ce ați luat măsuri corespunzătoare și ați luat un suport pentru șnurul vostru, trebuie să îngropați șnurul de-a lungul liniei, încerc sauu0007in realizati centul luliniei cu snaorul.

Push the seeds into the soil: Once you have measured and marked the row, it’s time to push the seeds in the ground. Lay the seeds in the row, and then gently press the soil down on top of the seeds to cover them.

Irrigați solul: Una din cele mai importante lucruri pe care trebuie să le faceți după ce ați semănat semințele dvs. este să glizezi în mod continuu pentru a le menține umede. Verzele au nevoie în mod special de apă în timpul germinării, așa că este important să luați această măsură pentru a asigura preferarea șansei de reușită însemnul.

Acum, după ce ați semănta verzele în grădina dumneavoastră, tot ce rămâne de făcut este să așteptați. Veți învăța în curând că semănarea verzei toamnănu este la fel de complicată pe cât s-ar părea la prima vedere, și că, cu câteva mici modificări la abordarea dvs., puteți obține o recoltă bogată și sănătoasă de verze.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *