Presa pneumatica este potrivita pentru presarea la rece in cadrul procesului de prelucrare a strugurilor, merelor, rodiilor, fructelor de padure, fructelor in general si a unor legume, in vederea obtinerii de vin, sucuri, cidru.
Are o capacitate de 20l. Pentru a functiona este necesara doar presiunea aerului generata separat de un compresor care dezvolta cel putin 3bar.
Aerul este introdus in interiorul unei membrane de cauciuc natural care se umfla si stoarce fructele de peretii cuvei perforate.
Un filtru de panza furnizat permite lichidului sa scape fara a infunda orificiile.
Cuva este construita din otel inoxidabil ca toate piesele interne.
Capacul si baza sunt realizate din aluminiu robust si rezistent.
Toate componentele presei sunt tratate astfel incat sa fie potrivite pentru contactul cu substantele alimentare.
In final, ansamblul de presiune este protejat de o supapa de siguranta calibrata de 3 bar.
Cuva: 270 x 385 mm.
Capacitate: 20 l.
Presiune maxima: 3 bar.
Diametrul diafragmei exterioare: 139 mm.
Temperatura admisibila: -10 °/+50°C.
Greutate: 20 kg.
Inaltime totala: 800 mm.
Inaltime canal refulare: 300 mm.
Produs disponibil in stoc! Livrare in 2 zile lucratoare!
Toate produsele pot fi achizitionate si prin intermediul SICAP/SEAP.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.