Casa si gradina

Cand se planteaza magnolia

Cercetați informații despre când să plantați un copac Magnolia? Dacă da, ați ajuns la locul potrivit. Magnoliile sunt un copac popular și frumos care crește în cea mai mare parte a Statelor Unite. Ei vin într-o varietate de culori și sunt cunoscuți pentru florile lor parfumate.

Cel mai bun moment pentru a planta magnolii

Cel mai bun moment pentru a planta un arbore de magnolie este primăvara sau la începutul verii. Este important să vă asigurați că rădăcinile copacului vor avea suficient timp să se stabilească înainte de instalarea iernii. Plantarea unui Magnolia în toamnă ar putea face ca acesta să se chinuie să își stabilească rădăcinile și ar putea avea ca rezultat o creștere slabă în primăvara următoare.

Sugestii de plantare

Când plantați un arbore de Magnolia, asigurați-vă că alegeți o locație care are un sol bine drenat și primește soare deplin. Copacul va avea nevoie, de asemenea, de protecție împotriva vânturilor puternice pentru a preveni deteriorarea ramurilor sale delicate, așa că alegeți un loc care să fie adăpostit.

Când plantați un copac Magnolia, este important să săpați o groapă care să fie suficient de largă și de adâncă pentru a găzdui ghemul de rădăcini al copacului. Odată ce gaura a fost săpată, scoateți ușor arborele Magnolia din recipientul său, având grijă să nu-i deteriorați rădăcinile. Așezați copacul în groapă, asigurându-vă că partea superioară a globului de rădăcini este la același nivel cu solul înconjurător. Umpleți groapa, asigurându-vă că solul este bine strâns în jurul ghemului de rădăcini. Udați bine copacul imediat după plantare și continuați să udați după cum este necesar pe tot parcursul sezonului de creștere.

Îngrijire și întreținere

Arborii de magnolie apreciază fertilizarea regulată pentru a încuraja o creștere sănătoasă și o înflorire abundentă. Aplicați îngrășământ o dată pe an, primăvara. Tăiați pomul după cum este necesar pentru a îndepărta ramurile moarte sau deteriorate. Puneți în mod regulat mulci în jurul bazei copacului pentru a ajuta la reținerea umidității și a ține la distanță buruienile.

Concluzie

În concluzie, cel mai bun moment pentru a planta un arbore de Magnolia este primăvara sau la începutul verii. Asigurați-vă că locația are un sol bine drenat și primește soare deplin. Aveți grijă să săpați o groapă suficient de largă și de adâncă pentru a găzdui ghemul de rădăcini al copacului. Arătați-i copacului dumneavoastră Magnolia puțină dragoste, fertilizându-l, udându-l în mod regulat și îngrijindu-l corespunzător pentru a contribui la promovarea unei creșteri sănătoase și a unei înflorituri abundente.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *